top of page
Zoeken

Geld verdienen met TikTok: 'Ik wilde geen influencer worden'

In een wereld waarin het idee van een influencer worden de overhand lijkt te nemen, stond ik aanvankelijk sceptisch tegenover het idee om geld te verdienen met TikTok. "Ik hoef geen influencer te worden," was mijn eerste reactie toen ik besloot om mijn ondernemersreis te delen op dit nieuwe platform. Maar al snel ontdekte ik dat er talloze andere manieren zijn om een inkomen te genereren op TikTok, zonder mezelf als een traditionele influencer te presenteren.


Natuurlijk, voor velen is influencer worden de meest voor de hand liggende route om geld te verdienen op TikTok. Je kunt geld verdienen met het maken van TikToks, het aangaan van samenwerkingen met merken, en zelfs via affiliate marketing. Maar er zijn zoveel andere mogelijkheden die vaak over het hoofd worden gezien.


Op TikTok zie je bijvoorbeeld veel succesvolle accounts die hun gezicht niet laten zien. Denk aan de inspirerende mindset-accounts, schattige hondenfilmpjes, of verslavende voetbalaccounts. Deze makers verdienen ook een aardige boterham, zonder zichzelf voor de camera te plaatsen.

En laten we de kracht van productpromotie op TikTok niet vergeten. Als je zelf producten verkoopt, kun je TikTok gebruiken als een fantastisch platform om je producten te presenteren aan een breed publiek. Of het nu gaat om e-books, producten op Bol.com, of online producten op Etsy, TikTok biedt een ideale manier om je merk op te bouwen en potentiële klanten aan te trekken.


Ben je niet enthousiast over het idee om een hele fanbase op te bouwen? Geen probleem! Je kunt ook UGC (User-Generated Content) video's maken voor bedrijven en zo een samenwerking aangaan om geld te verdienen op TikTok.
Het is echter belangrijk om te beseffen dat geld verdienen met TikTok niet vanzelf gaat en je echt jezelf alle trucjes moet aanleren. Het vergt toewijding, creativiteit en consistentie. Gelukkig ontdekte ik de Viral Academy van Sophia Meijer, waar ik leerde hoe ik mijn TikTok-account succesvol kon laten groeien. Binnen één maand in de Academy groeide ik mijn account al met 2000 volgers!


Ik heb geleerd hoe ik geld verdien met TikTok via de Viral Academy van Sophia Meijer. Al het bovenstaande komt aan bod in één cursus. Na het volgen van de strategieën die Sophia vertelt in haar cursus, groeide mijn account binnen één maand al een steady 2000 volgers! Je hebt geen technische vaardigheden of ervaring nodig, ze leert je echt alles vanaf het begin!


Ook de Viral Academy volgen? Met de code BRITT200 krijg je €200 korting op het traject!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page