top of page
BRANTT-3-2.JPG

get

to

know

me

  • TikTok
  • Instagram

Hiiii, ik ben Britt Raafs, 24 jaar oud en ondernemer in hart en nieren. Het ondernemerschap is er bij mij met de paplepel ingegoten en daar ben ik super dankbaar voor! Mijn beide ouders hebben namelijk ook een eigen bedrijf. Dit heeft mijn passie voor ondernemen veroorzaakt en maakt dat ik overal kansen, bedrijven en geld in zie.


Mijn reis begon op de middelbare school, waar ik al op jonge leeftijd mijn passie voor fotografie ontdekte. Ik begon met het fotograferen van paarden en honden, wat al snel uitgroeide tot een echt bedrijf, want tijdens mijn HBO-opleiding Food & Business ben ik mijn kennis over fotografie en sociale media verder gaan ontwikkelen tijdens stages en met cursussen. Fotografie werd al snel mijn bijbaan en na mijn studie in bijberoep. Inmiddels mag ik al enkele jaren met veel plezier koppels, bruiloften, gezinnen, baby's en bedrijven vastleggen op beeld.


Op 1 januari 2023 nam ik de volgende stap in mijn ondernemers avontuur en voegde ik een nieuwe mijlpaal toe aan mijn carrière met de oprichting van mijn tweede bedrijf: Brantt Socials. Met Brantt beheer, rebrand en groei ik social media kanalen voor bedrijven. Zo komt mijn passie voor fotografie samen met mijn expertise in online marketing en social media.


Naast mijn bedrijven ben ik ook bezig met het opbouwen van een online inkomen. Dit stelt me in staat om inkomsten te genereren, zelfs als ik niet actief aan het werk ben of van mijn vakanties geniet. Dit geeft me de vrijheid om te genieten van het leven terwijl mijn ondernemingen blijven groeien.

Hi!

ik ben

Britt

Raafs

MY FAVES

cappucino

leerzame 

podcasts

101 essays die je denkwijze 
zullen veranderen

DO

WE

VIBE?

HOE HET IS OM MET MIJ TE WERKEN

Werk je met mij samen? Dan zul je snel door hebben dat ik alles over heb voor een heerlijke cappuccino om de dag mee te starten. Als ik moet reizen voor mijn werk, wordt er altijd een cappustopje in gepland in de reis. En over reizen gesproken, mijn auto heb ik omgetoverd tot een 'living classroom' met mijn podcast verslaving. Je zult dan ook zelden muziek vanuit mijn auto horen. Dit is tevens de reden waarom ik waarschijnlijk niet terug zwaai als mij voorbij ziet komen.

Als ik heel eerlijk ben is werken mijn passie en kan ik er soms geen genoeg van krijgen. Mijn laptop is vaak mijn beste vriend en mijn vriend betrapt me regelmatig 's avonds met mijn neus in mijn scherm tussen de foto's.

Britt Raafs Fotografie-37.jpg
bottom of page