top of page

BRANTT SOCIALS

Na vier jaar ervaring opgedaan te hebben als Social Media Marketeer in loondienst, was het tijd voor een nieuw avontuur: mijn eigen social media bureau.


Tijdens mijn studie lanceerde ik mijn eerste eigen bedrijf: Britt Raafs Fotografie, waarbij ik in bijberoep de afgelopen jaren veel grote en mooie opdrachten heb mogen fotograferen.


Mijn creativiteit vroeg om meer. Ik combineerde mijn passie fotografie met mijn strategische social media kennis en zo ontstond Brantt.


Ik help jou en/of jouw bedrijf graag met het opstarten, rebranden of beheren van verschillende social media kanalen.

BRANTT-1 2.JPG

SOCIAL MEDIA BEHEER

Ik neem jou al het werk uit handen. Ik zorg voor een continue online zichtbaarheid. Van het maken van content tot het posten van de berichten, reels en stories.

STRATEGIE OP MAAT

Ik maak een passende strategie & rebranding voor jouw bedrijf en geef jou de handvaten om zelf aan de slag te kunnen om van kijkers klanten te maken. Met templates die je zelf kan aanpassen en een strategie die begrijpelijk is voor iedereen kan je zelf aan de slag.

BRANTT-154 (1).JPG
BRANTT-13 5.JPG

CURSUSSEN

Ik geef regelmatig cursussen bij bedrijven op locatie of voor ondernemers bij mij op kantoor. Van het leren content maken met je telefoon, tot het maken van contentkalenders en het gebruiken van tijdsbesparende planningstools. Alles is mogelijk!

“Social media stelt bedrijven in staat om op een persoonlijker niveau met hun klanten in contact te komen en vertrouwen op te bouwen.”

bottom of page